NYTTIG INFO

Vielsen

Hvordan kommer jeg meg til vielsen?
Vielsen finner sted i Kampen kirke.
Sted: Bøgata 1, 0655 Oslo
Tid: kl. 14.30 - kl. 15.30

Man kan ta seg hit til fots, med kollektivt eller bil (se punktet under) avhengig av hvor du kommer fra. For kollektivt anbefaler vi:

  • T-bane til Ensjø. Linje 1-4 fra sentrum i østgående retning 
  • Buss til busstopp Vålerenga eller Etterstadgata (buss 37, 100 og 110) og Kampen (buss 60)

Er det mulighet for parkering?
På Kampen anbefaler vi ikke bil. Etter vår erfaring er det svært begrenset med parkeringsmuligheter. Hvis man likevel ønsker å benyttes seg av bil, bør man beregne noe gåavstand til kirken.

Det er mulig å betale for parkering i kjelleren på Intility Stadion, rett ved vårt bryllupslokale. Se info om p-huset her.  Dette er en praktisk og trygg parkeringsmulighet som gjør det enkelt for våre gjester å parkere bilen. For å komme seg til kirken herfra kan man gå, ta kollektivt eller bestille taxi.

Hva er kleskoden?
Kleskoden for vår bryllupsfeiring er mørk dress.  


Selskapet

Hvordan kommer jeg meg til festen?
Bryllupsfesten vil finne sted på Trewerket.
Sted: Innspurten 11-13, 0667 Oslo
Tid: kl. 16:30 - utover

Vi inviterer våre gjester til å "brudle". Det vil si at brudefølget går fra Kampen til festlokalet på Helsfyr og legger ned en stein langs veien. Dette er ca. en 30 minutters spasertur (1,8 km). Beskrivelse av ruta vil bli gitt etter vielsen og stein finner man langs veien. Dersom været ikke er med oss legger vi opp til å ta T-bane deler av strekningen (må påberegne noe gange, se under).

Ellers kan man ta kollektivt eller gå sammen å bestille taxi.

For kollektivt anbefaler vi 2 alternativer:

  • T-bane fra Ensjø til Helsfyr. Totalt 18 minutters gange 
  • Buss fra Etterstadgata til Helsfyr T (buss 100 og 110). Totalt 18 minutters gange

Er det en gaveliste til bryllupet?
Vi har valgt å ikke lage en detaljert gaveliste for vårt bryllup da vi som par allerede har alt vi trenger. Dersom du har noe i tankene som kunne passet oss, nytt eller gjenbrukt, setter vi stor pris på det. Evt. tar vi imot penger for vår kommende bryllupsreise, da dette er en opplevelse vi vil sette stor pris på og huske for resten av livet (konto nr: 9820.43.71849).

Vi ønsker ikke at våre gjester skal føle noe press for å gi oss en gave. Det viktigste for oss er at vi får dele dagen sammen og feirer kjærligheten. Vi ser frem til å ha deg med oss på vår spesielle dag.


Annet

Alkoholfri aften
Vi har valgt å ha en alkoholfri feiring i vårt bryllup. Vi vil likevel sørge for at det blir rikelig med alternativer tilgjengelige for å feire denne spesielle dagen.

Er det overnatting tilgjengelig?
For overnatting vil Scandic Helsfyr være den nærmeste overnattingsmuligheten. Hotellet ligger i gangavstand fra vårt bryllupslokale. Eventuelt booke overnatting via airbnb eller liknende.

Vi vil anbefale våre gjester å bestille overnatting i god tid før bryllupet, da det kan være stor etterspørsel etter overnatting i området.

Lag din egen hjemmeside gratis!